Bal Sylwestrowy 2024
Tego wieczoru musisz być z nami! Start godz. 19:00 Hotel nad Wisłą.
Serdecznie zapraszamy na Bal Sylwestrowy na sali balowej Hotelu nad Wisłą! Świetną muzykę zapewni Dj Waldzior. Szef kuchni Gościńca przygotował na tę okazję specjne menu!
Miejsca wyprzedane!
Open bar bez limitu w cenie!
Whisky, wódka, wino oraz piwo
Rezerwacje: 730 377 270 a także recepcja@hotelnadwisla.pl
MENU SYLWESTROWE
Przystawka w stole
Pieczone pastrami wołowe z piklowanym ogórkiem, majonezem truflowym i grzanką francuską
Zupa serwowana
Krem z kalafiora i pietruszki z prażonymi kurkami
Danie główne serwowane
Łosoś marynowany w teriyaki z royalem warzywnym i puree ziemniaczanym
Płyta zimna w bufecie
Tradycyjny tatar wołowy z dodatkami do wyboru takimi jak, cebula, ogórek kiszony, kapary, musztarda, anchois
Boczek pieczony w niskiej temperaturze w ziołowej otoczce z musem chrzanowym
Prosciutto z kaczki podane na humusie z mango
Wędzony pstrąg z jajecznicą i opiekanym chlebem
Krewetki grillowane z chorizo
Spring rollsy z pieczoną kaczką, piklowanymi warzywami i sosem hoisin
Mus grzybowy na słonych krakersach z musem chrzanowym
Kulki beszamelowe z chorizo panierowane w panco
Balotyna z kurczaka z warzywami glazurowana domowym auszpikiem
Kolorowe roladki z naleśników z wytrawnym farszem
Kaszanka panierowana z kozim serem i musztardą gorczycową
Tortilla de patatas z marynowanym łososiem i śmietanką creme fresh
Humus z pieczonej dyni na tortilli pszennej
Primientos del piquillo płaty pieczonej papryki faszerowane musem z dorsza
Ziemniaki konfitowane faszerowane pieczoną wieprzowiną ze słodką żurawiną
Ciasto francuskie z kremowym szpinakiem
Bufet sałatkowy
Pieczywo ciemne i jasne
Masła smakowe
Dania ciepłe dostępne całą noc
Boczek wieprzowy wolno gotowany z warzywami azjatyckimi i sosem sweet chilli
Dorsz pieczony podany na risotto warzywnym
Makaron w sosie pomidorowym i świeżą bazylią
Ziemniaki opiekane z ziołami
Gnocchi z kasztanami i masłem klarowanym
Brukselka z sosem gorczycowym
Atrakcja kulinarna około 22:30
Dziczyzna pieczona doprawiona darami lasu z kaszą pęczak i sosem ze słodką żurawiną
Coś na wzmocnienie po północy
Zupa z wołowiną, ogókiem kiszonym, oliwkami i warzywami
Kurczak tikka masala
Desery
Słodki stół Cukierni Gościńca
Napoje
Kawa, herbata, sok jabłkowy, sok pomarańczowy, woda, mirinda, 7up, pepsi
Impreza w godzinach 19:00 - 3:30