Do góry

Bal Sylwestrowy 2024

Bal Sylwestrowy 2024
Tego wieczoru musisz być z nami! Start godz. 19:00 Hotel nad Wisłą.

Serdecznie zapraszamy na Bal Sylwestrowy na sali balowej Hotelu nad Wisłą! Świetną muzykę zapewni Dj Waldzior. Szef kuchni Gościńca przygotował na tę okazję specjne menu!

 

 

Miejsca wyprzedane!

 

 

Open bar bez limitu w cenie!

Whisky, wódka, wino oraz piwo

 

Rezerwacje:  730 377 270 a także recepcja@hotelnadwisla.pl


 

 

MENU SYLWESTROWE

 

Przystawka w stole

Pieczone pastrami wołowe z piklowanym ogórkiem, majonezem truflowym i grzanką francuską 

 

Zupa serwowana

Krem z kalafiora i pietruszki z prażonymi kurkami 

 

Danie główne serwowane

Łosoś marynowany w teriyaki z royalem warzywnym i puree ziemniaczanym

 

Płyta zimna w bufecie

Tradycyjny tatar wołowy z dodatkami do wyboru takimi jak, cebula, ogórek kiszony, kapary, musztarda, anchois 

Boczek pieczony w niskiej temperaturze w ziołowej otoczce z musem chrzanowym

Prosciutto z kaczki podane na humusie z mango

Wędzony pstrąg z jajecznicą i opiekanym chlebem

Krewetki grillowane z chorizo 

Spring rollsy z pieczoną kaczką, piklowanymi warzywami i sosem hoisin 

Mus grzybowy na słonych krakersach z musem chrzanowym 

Kulki beszamelowe z chorizo panierowane w panco

Balotyna z kurczaka z warzywami glazurowana domowym auszpikiem

Kolorowe roladki z naleśników z wytrawnym farszem

Kaszanka panierowana z kozim serem i musztardą gorczycową

Tortilla de patatas z marynowanym łososiem i śmietanką creme fresh

Humus z pieczonej dyni na tortilli pszennej

Primientos del piquillo płaty pieczonej papryki faszerowane musem z dorsza

Ziemniaki konfitowane faszerowane pieczoną wieprzowiną ze słodką żurawiną

Ciasto francuskie z kremowym szpinakiem

Bufet sałatkowy 

Pieczywo ciemne i jasne

Masła smakowe 

 

Dania ciepłe dostępne całą noc

Boczek wieprzowy wolno gotowany z warzywami azjatyckimi i sosem sweet chilli

Dorsz pieczony podany na risotto warzywnym

Makaron w sosie pomidorowym i świeżą bazylią

Ziemniaki opiekane z ziołami

Gnocchi z kasztanami i masłem klarowanym

Brukselka z sosem gorczycowym

 

Atrakcja kulinarna około 22:30

Dziczyzna pieczona doprawiona darami lasu z kaszą pęczak i sosem ze słodką żurawiną

 

Coś na wzmocnienie po północy

Zupa z wołowiną, ogókiem kiszonym, oliwkami i warzywami

Kurczak tikka masala 

 

Desery

 

Słodki stół Cukierni Gościńca

Napoje

Kawa, herbata, sok jabłkowy, sok pomarańczowy, woda, mirinda, 7up, pepsi

 

 

Impreza w godzinach 19:00 - 3:30

Dojazd Telefon Rezerwacja

Bądź na bieżąco