Bal Andrzejkowy 2024
W tym roku zapraszamy Państwa na dwa Bale Andrzejkowe
29.11 piątek- DJ KABI & GREG PISKORSKI - cena 310 zł/os.
30.11 sobota - DJ KABI & GREG PISKORSKI - cena 340 zł/os.
Cena obejmuje:
open bar (whisky, wódka, wino, piwo)
wyjątkowe menu szefa kuchni
live cooking na sali z szefem kuchni
Zapisy: tel.: 730-377-270 lub recepcja@hotelnadwisla.pl
Menu Andrzejkowe
Przystawka
Pierożki z buraka faszerowane serkiem ziołowym z orzechami laskowymi i redukcją balsamiczną
Zupa
Zupa solferino z mięta i jogurtem
Danie główne
Polędwiczka wieprzowa otulona w łopatce wieprzowej podana z truflowym puree ziemniaczanym, warzywami karmelizowanymi i sosem maderowym ze świeżym tymiankiem
Zimna płyta
Tatar z wyselekcjonowanej wołowiny z dodatkami do wyboru
Krewetki koktajlowe z sosem Marine rose na chrupkim spodku
Mini burger z wołowiną i serem cheddar
Krewetki w tempurze z sosem chili mango
Słodka bułka brioch z szarpaną wieprzowina i romuladą własnej produkcji
Łódeczki z endywii z musem z łososia
Ptysie z kremem serowym i łososiem wędzony i kawiorem z pstrąga
Tartaletki foie gras i figami
Sałatka z kozim serem burakami i orzechami włoskimi
Carpaccio de pera z gruszki , orzechami włoskimi i serem lazur
Sałatka z quinoa, batatami i granatem
Sałatka z gruszką gorgonzolą i orzechami pekan
Falafel z humusem i warzywami
Mini quiche z porami i serem gruyere
Mini tarty z karczochami i suszonymi pomidorami
Deski naszych wyrobów z naszej wędzarni z marynatami
Pieczywo ciemne jasne, masło smakowe
Desery
Słodki stół z Cukierni Gościńca
Live cooking z szefem kuchni
Taco bar z dodatkami do wyboru
Coś na wzmocnienie
Dziczyzna po burgundzku doprawiona darami lasu
Krem z pieczonej papryki i pomidorów z grzankami ziołowymi
Napoje
Kawa, herbata, woda, sok jabłkowy, sok pomarańczowy, pepsi, 7-up, mirinda
Alkohole:
Whisky, wódka, wino, piwo
Promocyjne ceny pokoi dla Gości!
Cena specjalna za pokój 2-osobowy z bufetem śniadaniowym - 250 zł!
Recepcja 730 377 270