Uroczystość pożegnalna
Pożegnania są ważnym momentem w życiu, pełnym emocji i wspomnień. Dlatego oferujemy wyjątkową przestrzeń i usługi, które pozwolą Ci godnie i pięknie pożegnać bliską osobę w gronie rodziny i przyjaciół.
Indywidualne Podejście
Wiemy, że każda uroczystość pożegnalna jest wyjątkowa i wymaga indywidualnego podejścia. Dlatego jesteśmy otwarci na Twoje sugestie i życzenia, aby uczynić ten dzień jak najbardziej wyjątkowym i dostosowanym do Twoich potrzeb.
Jesteśmy tutaj, aby pomóc Ci na każdym etapie organizacji uroczystości pożegnalnej.
Opiekun klienta telefon 539-678-285
mail: bankiety@hotelnadwisla.pl
Menu stypa I
Zupa serwowana
Rosół z makaronem, marchewką i zieloną natką pietruszki
Danie główne serwowane do wyboru
Zraz wołowy klepany na pniu dębowym faszerowany tradycyjnym farszem, ziemniaki z wody, buraczki
Devolaille faszerowany masełkiem pietruszkowym panierowane w chrupkiej bułce podany z frytkami i świeżą surówką
Napoje
Kawa, herbata, woda, sok jabłkowy, sok pomarańczowy
Deser
Ciasto po 1,5 kawałka na osobę
Menu stypa II
Zupa serwowana w bulionówce:
Rosół z makaronem, marchewką i zieloną natką pietruszki
Danie główne na półmiskach:
Sandacz panierowany w mące kukurydzianej
Zraz wołowy klepany na pniu dębowym faszerowany tradycyjnym farszem
Devolaille faszerowane masełkiem pietruszkowym panierowane w chrupkiej bułce
Dodatki:
Ziemniaki z wody z koperkiem
Frytki
Surówki sezonowe
Warzywa gotowane z chrupiącą bułką tartą
Napoje:
Kawa, herbata, woda, sok jabłkowy, sok pomarańczowy
Deser:
Ciasto po 1,5 kawałka na osobę