Do góry

OFERTA CATERINGOWA - z nami najsmaczniej...

Niebanalne i wyjatkowe rozwiązania kulinarne dopasowane do Twoich potrzeb.

Zamówienia na catering przyjmujemy z min. 3 dniowym wyprzedzeniem. W przypadku krótszego czasu realizacji proszę o kontakt z działem sprzedaży.

NOWOŚĆ!
DESKA SMAKÓW Z GOŚCIŃCA

Bezmięsne to i owo dla dwojga - 600g 
smalec z fasoli
hummus z cieciorki z olejem sezamowym
domowe pikle
oliwki marynowane
chrupkie sałaty
karczochy marynowane
tortilla grillowana
wędzone sery z ziołami domowej roboty
cienko krojone pieczone ziemniaczki
pieczywo ciemne i jasne

Mięsne to i owo, jak na Gościniec przystało, wszystko naszej produkcji 650g
schab wieprzowy wędzony
boczek lekko podpiekany
polędwiczka wieprzowa wędzona w zimnym dymie
pasztet z wielu mięs przygotowany
domowe pikle
mus chrzanowy
pieczywo ciemne i jasne

Deska mix 1100g
wędliny własnego wyrobu
smalec ze skwarkami i świeżym majerankiem
domowe pikle
grissini z szynką szwarcwaldzką
nachosy domowej roboty
salsa pomidorowa z dodatkiem ostrej pasty
pomidorki koktajlowe
ogórki zielone
karczochy marynowane
serki włoskie wędzone
pieczone warzywa z ziołami
pieczywo ciemne i jasne

Mininalna ilość zamawiana w ofercie cateringoweg 10 sztuk każdej pozycji


Zupy (porcja)
Rosół z makaronem, marchewką i zieloną natką pietruszki 300 ml
Żur z białą kiełbasą i wiejskim jajem 300 ml
Zupa tajska z kurczakiem, warzywami i mlekiem kokosowym 300 ml
Krem z pieczonych pomidorów z pesto bazyliowym i prażonym migdałem 300 ml – danie wegetariańskie
Krem z warzyw 300 ml

Dania ciepłe (porcja)
Cielęcina duszona w warzywach i maśle w sosie własnym 100 g
Strogonow wołowy z pieczarkami, ogórkiem kiszonym i marynowaną papryką 300 ml
Zraz wołowy faszerowany tradycyjnym farszem z sosem z duszenia 80g
Kotlet z piesi kurczaka panierowany w panko 120 g
Udko pieczone z kurczaka 100 g
De volaille faszerowany masełkiem, panierowany w bułce tartej 130 g
Karkówka pieczona przyprawiona świeżymi ziołami 100 g
Polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym 180 g
Tradycyjny kotlet schabowy panierowany w bułce tartej 120 g
Łosoś norweski w sosie koperkowym 200 g
Dorsz w chrupkiej tempurze 200 g
Halibut pieczony w niskiej temperaturze w sosie z rzecznych raków 180 g



Dania mączne
Pierogi ruskie z prażoną cebulą 1szt.
Pierogi mięsne z okrasą 1szt.
Pierogi z kapustą i grzybami z prażoną cebulą 1szt.


Zimne zakąski finger food lub na półmiskach
(min. ilość zamówienia 10 sztuk, w przypadku chęci zamówienia mniejszej ilości proszę kontaktować się z działem sprzedaży)

Tortilla z kurczakiem, warzywami i sosem majonezowym 110g

Mini burgery z wołowiną, sałatą, pomidorem i sosem 18zł

Sałatka z kurczakiem, ryżem, ananasem i kukurydzą 100g

Sałatka tradycyjna jarzynowa 100g

Pasztet podany z sosem żurawinowym 100g

Galaretka drobiowa „zimne nóżki” 100g

Nuggetsy z kurczaka z sosem czosnkowym 100g


Tatar ze śledzia z ogórkiem kiszonym i czerwoną cebulką 80 g


Łosoś w galarecie 80 g


Łosoś marynowany w soli i cukrze trzcinowym 80 g


Kawałki pstrąga wędzonego 80 g


Krewetki smażone na maśle podane z ryżem i kukurydzą 100 g


Tatar z polędwicy wołowej z klasycznymi dodatkami 80 g


Rolada z ptactwa z bakaliami 80 g


Schab pieczony w niskiej temperaturze z musem chrzanowym 80 g


Półgęsek wędzony podany z gruszką marynowaną 80 g


Chrupiąca rucola zawinięta w szynkę szwarcwaldzką 40 g


Pierś z kurczaka wędzona w dymie olchowym z sosem żurawinowym 80 g


Mini tartaletki z różnymi musami 70 g


Roladki ze świeżego ogórka nadziewane serem feta i pomidorkami suszonymi 50 g


Quiche zapiekane ze szpinakiem i serem pleśniowym 80 g


Sałatka rzymska z grillowanym kurczakiem, suszonymi pomidorami i chrupiącą grzanką 80 g


Sałatka grecka z marynowanymi oliwkami, słonym serem i świeżo startym estragonem 80 g


Caprese z pomidorkami koktajlowymi i mini mozzarellą 60 g

Zamówienia

Na specjalne życzenie z dwu tygodniowym wyprzedzeniem jesteśmy w stanie przygotować dla Państwa wędzone lub pieczone indyki, kurczaki, całe udźce wieprzowe, domowej roboty wędliny i różnego rodzaju kiełbasy, jesiotry w całości lub inne gatunki ryb.

Catering: 793 831 956, konferencje@hotelnadwisla.pl

Catering dowozimy od poniedziałku do soboty do godziny 17:00 - koszt dostawy uzgadniany jest indywidualnie.

Dania dowozimy na zastawie jednorazowej.

Na specjalne życzenie catering może zostać przygotowany na zastawie porcelanowej. Pobieramy wówczas kaucję w wysokości 20% wartości zamówienia.

Formularz Kontaktowy

Dojazd Telefon Rezerwacja

Bądź na bieżąco