Karnawał party 22.02.2025
Serdecznie zapraszamy Państwa na Karnawał Party w sobotę 22 lutego 2025r. Imprezę przy rytmach tanecznych poprowadzi Piotrek Babinski - all you Need!
Cena - 320 zł/os
W cenie open bar bez limitu
whisky, wódka, wino, piwo
Przystawka serwowana
Pastami wołowe pieczone w niskiej temperaturze z grisini i piklowanymi opieńkami
Zupa serwowany
Krem kukurydziany z popcornem z kaszy sorgo
Danie główne serwowane
Pieczony kurczak supreme, puree ziemniaczano - truflowe i warzywami karmelizowanymi
Zimna płyta
Tatar wołowy z klasycznymi dodatkami podany
Tatar z pieczonych krewetek z warzywami, chipsem z ziemniaka i olejem sezamowym
Mus rybny z ryb morskich na krakersie z kawiorem z pstrąga
Kolorowe roladki z naleśników z wytrawnymi farszami
Kulki beszamelowe z serem żółtym panierowane w panco
Quesadilla z kurczakiem, warzywami i sosem pomidorowym z ziołami
Mini burger z sezonowanej wołowiny z piklami z naszej spiżarni
Bruschetta z Tomato Pronto, anchois i suszonych pomidorów
Łosoś wędzony na pumperniklu z musem ziołowym i świeżym koprem
Sałatka z paluszkami krabowymi, z ryżem, kukurydzą, świeżym ogórkiem i sosem jogurtowym
Pastrami wołowe na toście francuskim z musztardą gorczycową
Quiche z pomidorem suszonym, rukolą, porem, serem pleśniowym i pomidorkami koktajlowymi
Deska Staropolska wyrobów z naszej spiżarni
Pasztet pieczony z pistacjami i musem żurawinowym na francuskim cieście
Bufet sałatkowy
Live cooking
Paella z owocami morza ryżem jaśminowym warzywami i szafranem
Dania ciepłe dostępne cała noc
Tradycyjny devolaille z masłem pietruszkowym
Zraz wołowy z tradycyjnym farszem w sosie własnym
Pałki pieczone z kurczaka z sosem barbecue
Pierogi z kapustą i grzybami
Placuszki ziemniaczane z sosem grzybowym
Fasolka szparagowa
Ziemniaki z ziołowym masłem
Zupa w bufecie
Zupa z wołowiny i wieprzowiny z oliwkami, ogórkiem kiszonym i warzywami korzennymi
Słodki bufet
Wybór słodkości z Cukierni Gościńca
Godziny imprezy: 19:00 - 3:00